Glasögon glas

Glasögon. Minns hur klasskamraterna med synfel hatade dem när man var mindre. Minns även hur glad jag var över att jag alltid klarade av syntesten galant. Minns hur glada de små glasögonormarna blev när de började använda linser och slapp de dumma glasögonen.

Det var länge sedan nu, saker och ting har förändrats. Förutom min syn, som fortfarande är helt felfri. Borde väl tycka att det är bra men jag kan inte riktigt göra det fullt ut. Jag måste erkänna en sak, jag vill ha glasögon. Eller jag vill snarare ha valmöjligheten att ha dem.
image58
Glasögon kan vara enormt snyggt om man använder dem på rätt sätt, vid fel användning kan det bli katastofalt fult. För att få ha glasögon och nu snackar vi inte om solglasögon, så måste man ju ha ett synfel. Man kan ju förstås ha glasögon med vanligt glas i eller glasögon utan glas alls, men det känns ju inte helt rätt.

Jag vill så gärna ha möjligheten att bära glasögon. Det är en så sjukt snygg accessoar, en av de bästa. Men jag antar att jag får nöja mig med solglasögon och glädja mig åt min perfekta syn, fan. Snacka om i-landsproblem.

Kommentarer
Postat av: Anni

Glasögon är sjukt snyggt! Tur att man slipper ha synfel för att ha de ;)

2008-02-04 @ 19:33:17
URL: http://annihoney.blogg.se
Postat av: emma

ahah i-landsproblem;)
Fasst jo, det är rätt dumt med itne äkta glasögon. Jag har två par men trivsi nte i något av dom, fasst jag ahr linser nu, för ananrs ser jag inte ett skit:P jag gick typ vilse flrut förj ag itne såg något moahha

2008-02-04 @ 22:13:51
URL: http://emmariah.blogg.se
Postat av: Julia

Jupp vissa är jättesnygga i glasögon :) andra inte :/

2008-02-04 @ 22:18:13
URL: http://juliaastren.blogg.se/
Postat av: mli

Jag tycker också att glasögon är en skitsnygg accessoar som kan ge personen mer karaktär.. Jag använder några såkallade "bioglasögon" (för biobesök, tvtittande) men jag letar ivrigt efter någon skönhet i den här modellen http://emiliez.blogg.se/1199743223_whatever_it_takes.html

Härlig blogg :D

2008-02-08 @ 14:22:01
URL: http://emiliez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0