NK NYCKEL(RED)?


Helvete. Det är nog det bästa ordet att börja allt med. Ett förvånat och jävligt ilsket "helvete".

 

Klockan kvart i tolv anlände vi med bil till innerstan. När klockan var Cirkus fem i, såg vi NK husets juldekorationer från avstånd. Helvete. Det var det första som sades när vi fick syn på entrén vid Regeringsgatan.

 

En kö, lika bred som en bilkö om inte bredare. Liksom slingrade sig ut från entré dörrarna, runt hörnet och nerför Hamngatan ända nertill Norrmalmstorg, och sedan tillbaka igen.

Vi cirkulerade runt Nordiska Kompaniet, vi såg kön, folket och de massproducerade svarta nycklarna i deras händer. Kön var stilla, den rörde knappt på sig, men det var rätt tyst ändå... lugnet före stormen, alla väntade på att få komma in och kasta sig över rean och trängas än mer.

Mobilerna togs fram och vi fotograferade kön, som näst likt en orm låg där utanför i kylan. Vi vände om för att lämna NK, innerstan, med samma ord som vi kommit med. Helvete.

image9
Jag tänker inte som svart NK kund stå där i kön, för att sedan därinne stå i ännu en kö framför kassan. Om kön såg ut så för de svarta, hur skulle den då se ut senare när de vita skulle komma. Skulle den då gå ända ner till Dramaten? Tänk om NK! Ert nyckel system fungerar inte till fullo, om ens alls vid sådana här tillställningar.

Gör en ny nyckel, en än mer privilegierad nyckel. En nyckel som håller vad ni lovar, en nyckel som inte massproduceras och som aldrig slutas kännas exklusiv. Vad sägs som en röd NK nyckel, starta ett samarbete med (RED). Det skulle funka, jag skulle vilja ha det kortet.

Kommentarer
Postat av: ludvig

Tungt! Underbar blogg annars.

Blogg on

2008-01-06 @ 15:52:25
URL: http://brattl.blogg.se
Postat av: Amanda

Sådär, nu är bakgrunden vit (: Kram

2008-01-06 @ 22:28:11
URL: http://shoulderson.blogg.se
Postat av: Amanda

Åh, tack för tipset =)
Det lät ju som ett kul sätt att spendera sin dag.. i en kö.
Hoppas dom nappar på din idé =)

2008-01-06 @ 23:53:52
URL: http://ovanmolnen.blogg.se
Postat av: Anonym

Såg kön och det var fan med galet, kan bara tänka mig hur det var inuti NK.

2008-01-07 @ 09:32:29
URL: http://puuccii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0