Home sweet home

Att byta en starkt lysande sol, otroliga skidbackar samt den mat som Frankrike hade att bjuda på, mot den svenska nu gråa vardagen låter ju inte alltför lockande. Men det är ett byte jag nu har gjort. Jag är äntligen hemma igen och jag kan inte vara lyckligare, för på något sätt har jag saknat Sverige och vad än dagen har att erbjuda, så vill jag ta del utav den.

Att berätta om min resa vore poänglöst, då texten skulle bli alltför lång för att någon (inklusive mig) skulle orka läsa igenom den. Men jag kan försöka sammanfatta den kort:
Vi bilade ner till Göteborg, tog färjan vidare till Tyskland. Körde på autobahn i 210 km/h och på små franska bergsstigar i samma hastighet. Upplevde den bästa skidåkningen någonsin i mitt hittills sexton år långa liv, var dessutom i toppform - jag var helt enkelt KUNG.

Ett speciellt ögoblick måste ha varit...
- ...när en kille på hotellet kom fram till mig, la sin hand på min axel och sa högt och tydligt "Du har fan mig den schysstaste frillan i hela den här skidorten."
- ...när jag och bröderna hade tömt fyra stycken sprutgräddes burkar och hade ändå inte hunnit längre än att dricka upp hälften av vår varma choklad.
- ...när vi utav ren slump, såg från vårt fönster några småbarn slänga sig nakna ute i snön efter en lång stund i bastun - och sedan höra dem i korridoren: "Det var några skumma killar som spande in oss ifrån sitt fönster när vi var nakna ute i snön. Jävla pedofiler."
-...när jag ställde mig upp på vågen för cirkus tjugo minuter sedan och upptäckte att jag gått upp fyra kilo - det måste vara något fel på det där våg helvetet!

PS. Lyckades desvärre inte hålla krasch nollan, men det gick desto bättre med att undvika googlebrännan - har nu en jämn bränna över hela fejset. DS

Kommentarer
Postat av: Rikard

Hahaha kul att du är hemma igen!
Jasså, nu kommer ditt rätta jag fram?
Pedofil, hmm

2008-03-02 @ 20:41:54
URL: http://rikardandreas.blogg.se
Postat av: Danni

Det är alltid tråkigt att komma hem igen efter en toppenresa... :/

2008-03-03 @ 08:32:52
URL: http://miumiu.blogg.se
Postat av: Kristoffer

Haha, "googlebränna" xD Lät som att du hade förbannat kul! :)

2008-03-03 @ 08:41:16
URL: http://kristofferfransson.blogg.se
Postat av: Sara

låter helt underbart! bilder kanske??:)

2008-03-03 @ 14:56:54
Postat av: christopher

Riktigt cool blogg du har!:)

2008-03-03 @ 16:32:12
URL: http://brunnman.blogg.se
Postat av: Dress Like a Princess

Grym blogg!

2008-03-03 @ 16:47:06
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Josephine

svar: ja vem kan leva utan ben&jerry?

schyst blogg. gillar desginen även, duktig du är!

2008-03-03 @ 19:42:43
URL: http://paintthesilence.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0