LOOK.

Right now you would like to be me. You would like to trade your life for mine, just for a moment. So that it would be you insteed of me laying at the pool. Getting burned by the sun and drinking your throath cold with coconutmilk. Your dream is right now my reality. I am not the kind of person that brags, but this. This I have to tell you is one of the best times in my life.

I would also like to do a little recommendation on a book I'm reading. I am not much of a reader but when I occasionally read a book that I really like, I get into it and I am almost getting frantic about it. Reading trhow page after page untill I am at the last of the pages reding the last sentence and then finally close the book sit back and just relax. The book that's on my mind is a million little pices by James Fray. Read it love it and just get frantic about it.

Day 2

Jag ar framme, jag ar i Asien, jag ar i Hong Kong, jag ar lycklig. I Sverige ar klockan runt fem pa morgonen, har har hon slagit  tolv och jag har precis avslutat en frukost innehallandes dumblings och nudlar. Jag ligger alltsa sju timmar fore, men det kanns som flera ar. Pappa var nagra dagar i Tokyo innan han motte upp med oss har och dar ligger de annu langre fram i utveckligen. Har hort de mest otroliga sakerna som for dem tillhor vardagen men for oss klassas som framtid.

Igar at vi ute pa en utav vara favorit krogar har i HK, fjarde gangen har nu sa vi har borjat fa vara favoriter. Makalosa smakupplevelser bjods det pa, nagot som ar vart att uppmarksamma bland deras efteratter ar deras chilliglass. Galet stark men samtidigt kall, en intressant kombination som rekomenderas.

Ps. Som ni marker har de asiatiska skrivborden inte alla de svenska bokstaverna, tyvarr. Ska nu ga ner och klaga i receptionen. Ds.


Fredag 14/3-08

I skrivande stund är klockan strax över midnatt, den efterlängtade fredagen har just tagit sin början. Men ändå väljer jag att publicera detta senare idag, när jag vaknat - blir förmodligen runt sjusnåret, om inte väckarklockan förråder mig. Fråga mig ej varför, för det har jag inget svar på. Kanske ser det patetiskt ut med inlägg skrivna mitt i natten.. kanske inte.

image111
Min fredag 14/3-08, är simpel, händelserik och förhoppningsvis förbättrande. Efter skolans sista lektion blir det vaccination inför den kommande asienresan. Mitt vildjur till hår ska även det tämjas och få sig ett lyft. För att sedan avsluta min eftermiddag i stan på bästa sätt, ska jag ut bland Gamla Stans många smågator och finna min väg fram till Velours utförsäljning på Österlånggatan 45.

I know everythingI KNOW,
THAT YOU KNOW,
THAT I KNOW,
THAT YOU TOOK IT,
SO GIVE IT BACK.
Att Vakna

Go'morron, att vakna upp på morgnarna är varken det lättaste eller roligaste man har att göra. Att få upp ögonen på riktigt och vakna till liv kan ibland vara svårt att göra på egen hand, personligen tar jag oftast hjälp av musik.


Blink - John Dahlbäck

Här ovan kan du se Blink av John Dahlbäck, som verkligen får igång mig efter sömnlösa nätter. Så luta er tillbaka, lyssna och vakna. Checka även in svenskens myspace där han har ännu fler härliga morgonbeats. Enjoy.

Tom Ford - igen

Här kommer ännu en sneak peek på några bilder från den senaste Tom Ford Menswear kampanjen. Några ser mest likadan ut, andra är mer avklädda och några nästan erotiska. De kanske är fel, men de är så pass fel så att de blir rätt. Kan inte göra annat än att tycka om dem, riktigt mycket.
image108

Men för att inte bara prata om bara en sak kommer jag därför att ta upp något mer, nämnligen Coke Zero. 'Againstallodds' är reklambyrån som tagit fram den nämnda dryckens senaste reklamer, vilka enligt mig är riktigt bra. Rösterna och animationerna fungerar perfekt tillsammans, dessa är Coke Zero's absolut bästa hittills. För att se filmerna gå in på den nämnda hemsidan, klicka på portfolio och se sedan nr.1, 2 & 3.

Horton

Helgens galapremär av 'Horton' som bygger på barnböcker av Dr. Seuss, var ingen direkt höjdare. Det var inte bara filmen i sig som var under förväntan utan även utbudet av tilltugg var en besvikelse - russin och kravmärkta kex - ingen bra biomat direkt och om jag klagar, undrar då vad barnen tyckte. Småbarnen tyckte åtminstonde om filmen och skrattade hej vilt åt alla de animerade djurens repliker. Men desvärre räckte det inte till för att få även den äldre delen av publiken att vrida sig av skratt (förutom en gång och den scenen var ett humoristiskt mästerverk).

image107

Jag måste även påpeka att den verision som visades var dubbad till svenska, vilket var en stor anledning till att filmen inte riktigt höll. I orginalet görs elefantens röst av Jim Carrey som verkligen är svårslagen, och Robert Gustavsson hade faktiskt inte en chans.

Men så ska den betygsättas också - jag ger den 2 av 5, men troligtvis skulle jag ändra åsikt av att se den amerikanska verisionen och betyget skulle möjligtvis hamna snäppet högre, kanske en 3a. Tyvärr blir det ingen recension av 'No Country For Old Men' idag, för jag lyckades helt glömma bort tiden och missade därför bion. Men det är verkligen en film jag vill se, så det kommer en recension det kan jag lova, lite senare än utlovat bara.

My new obsession

Anledningen till att jag inte skrivit något på ett tag är delvis på grund utav att jag jar fått ett nått beroende, en ny drog, en ny iPhone. Jag är ingen äkta tekniknörd, men när det kommer till Apples produkter då lyser jag upp. Då vill jag titta, hålla, klämma och leka, jag blir som ett barn och dess splitternya röda leksaksbil, nyfiken och samtidigt helt besatt.

Men nu har mitt tidigare starka beroende lugnat sig och sitter därför här återigen och skriver. Dock bara med en hand, då den ena fortfarande håller ett fast grepp om telefonen och vägrar släppa. Därför går det självklart långsammare att skriva nu, så ha förståelse.
image106
                             Nyinköpt t-shirt från Velour.

Men iPhone har inte varit det enda jag hunnit med denna helg, förutom att umgås med vänner, skapat samt avlsutat relationer så har jag även hunnit med att gå på en gala och haft lite tid över för shopping. Jag kommer imorgon att reccensera 'Horton' som visades på galan samt oscarsbelönade 'No Country For Old Men' som jag ska se ikväll, för er som är intresserade. Innan jag avslutar vill jag bara varmt rekomendera iPhone och för alla er som funderar på ett köp - do it.

I'm In Love - Again (bag not boy)

Som ni vet var det inte länge sedan jag hade en crush i något materielt ting senaste, men nu har det hänt igen. Jag har verkligen fastnat för just beiga nyanser på senaste tiden och jag är även galet sugen på en ny väska. Inte konstigt att der därför klickade direkt när jag fick syn på denna läckerbit från Sandqvist.
image104
Något som även är tiptop är att väskan är ifrån deras senaste kollektion och att de har ett flertal återförsäljare här i Stockholm. Det gäller nu bara att få lite tid och pengar över och sedan är det bara att springa iväg och köpa en... lovely.

Ps. Min senaste crusch - Acne skorna. Jag mailade ju Acne och har för någon vecka sedan fått svar. De meddelade mig att de inte tillverkades längre, men att jag skulle kunna ringa två outlets som sålde Acnes produkter och se om de hade dem. Om jag har tur så finns de där, hoppas, hoppas, hoppas. Ds

Powernap

Idag har jag haft halv hemstudie dag och har därför slutat redan klockan tolv. Morgondagen bjuder på prov så har spenderat den lediga tiden på skolarbetet. Har även av misstag råkat ta en powernap på cirkus en och en halv timme. Känner mig extremt utvilad, rekomenderar varmt dessa powernaps (räcker med 20 min). Nu blir det utvecklingssamtal och sedan bär det av in till stan till Cafés vip-kväll på Topman. Får 20% rabatt på allt så kan säkerligen bli några köp.

För er som stannar hemma kan jag rekomendera att ta en tittt på Svt1 relativt nya program 'Klass 9A'. Alla sända avsnitt finns att se på deras hemsida. För er som inte vet så går 'Klass 9a' ut på att man har tagit en utav Sveriges sämsta skolor, valt ut en klass och bytt ut de tidigare lärarna mot den svenska lärareliten. Målet är att  få klassen att bli en utav Sveriges tre bästa klasser i de nationella proven. Enormt intressant, har själv sett första avsnittet och planerar när jag har tid över att se resten.

Naughty Tom Ford

Tom Ford vars reklamkampanjer jag avgudar har nu kommit med ännu en. Det har varit mycket prat runt hans reklambilder, det är antingen något man hatar eller älskar. Dessa är reklamerna som den nyblivne tvåbarnspappan älskar men som han inte vill att barnen ska se när de bläddrar igenom hans tidningar. Dessa är reklamerna som drar till sig blickar, håller kvar dem och ättrar sig fast på åskådarens näthinna.

image102
Det är inte bara Tom Fords reklamkampanjer som är bra, hans designer är även de otroliga. Hans parfym står borta i badrummet cirkus tio meter ifrån mig, kampanjen för just den parfymen var den första och hittills bästa måste jag säga. Utan att ens ha kännt doften visste jag att jag var tvungen att ha den - det är så Tom Fords reklamer fungerar, de skapar ett slags 'vill-ha-begär', eller snarare 'måste-ha-begär'. Vare sig man gillar dem eller ej så måste man hålla med om att de är sexy, sexy, oh so sexy.

Rambogala

Igår bjöd kvällen på en galapremiär av den fjärde filmen i ordningen om krigshjälten John Rambo. Det var mingel snacks, shots och öl. Minglet och filmen var som en förfest då spektaklet skulle fortsätta senare på Café Opera. Bio publiken var därför inte den bästa, mycket shotande i salongen och en viss berusat moln låg över stora delar av publiken. Tyvärr hamnade jag bakom och bredvid några utav de främsta shottarna som svepte tre små flaskor vardera, och skålade därtill - under visningen.

Skulle antagligen uppskatta minglet än mer i äldre ålder då jag nu tillhörde de yngsta på plats och eftersom jag är under arton så blev det heller inga drinkar. Spottade även en hel del svenska tv-kändisar, satt några rader bakom Natacha Peyre, hade den långa snaggade killen från parlamentet bakom mig, ett få antal säten åt vänster satt Ica Ulf och då har jag inte änns börjat nämna Let's Dance gänget.
image101
Recension.
Det var länge sedan John Rambo senast syntes på bioduken, Sylvester Stallone har nu dragit fram krigskämpen i rampljuset än en gång. Då Stallone själv valt att regissera filmen hade han självklart ambitionen att göra den till något extra och hur blir en Rambo som bäst? Enligt Stallone är det mängden pondus, blod, explosioner och mängden avlossade skott som avgör. Ju större, mer och fler desto bättre, det är något man verkligen märker att han har haft i åtanke när man ser skott efter skott avfyras följt utav strömmar utav blod. Det hela blir lite för mycket pang pang och jag ger därför som väntat filmen 3 av 5. Men jag kan ändå rekomendera filmen då den var bättre än de tidigare uppföljarna utav den första filmen.

My Very Own - iphone

Som sagt tidigare fyllde jag år i Januari, men något som jag inte sagt är att jag i present fick en iphone. Något som för mig var helt oväntat, det var länge sedan jag hade ett sådant glädjerus över en present. Men som ni alla... de flesta av er vet, så finns iphone ännu inte tillgänglig i Sverige. Min är inköpt i Usa och måste därför låsas upp för att kunna användas här.

Den har därför varit inlämnad för upplåsning en längre period nu. Måste säga att proccessen varit riktigt seg och längtan efter att få leka med den börjar nästan bli olidlig. Men om allt går som planerat ska jag få den upplåst och klar nu på fredag... jag har till och med drömt om den, jag blir snart helt rubbad.

image98

'Be different' är sloganen som företaget Knight Creations kör med för sina exklusiva ipod respektive iphone valmöjligheter. Med deras hjälp kan du ändra utseendet på din ipod radikalt genom att byta ut dess aluminium skal mot matt titan. Med de färgglada möjligheterna för ipodfronten och detaljer i svart och guld som är tillgängliga för iphone - blir du helt enkelt KUNG. Men det kostar att ligga på topp, kalaset landar på mellan 99$ - 299$.

Busy boy

Denna vecka är helt fullspäckad, snacka om att starta direkt efter semestern. Förutom de två prov plus utvecklingssamtalet som skolan har att bjuda på, så har jag biljetter till två galapremiärer av filmerna Iskariot och Rambo. Sedan har jag även ett tandläkarbesök och så ska jag hinna med att gå på Topman visningen som jag skrev om tidigare.

image94image95

Dessvärre måste jag måste jag hoppa över Iskariots galapremiären som är idag för att ägna dagen åt studerande... men jag kommer i alla fall att gå på Rambo som är nu på tisdag. Har inga större förväntningar på filmen, en sextioen år gammal krigskämpe springandes runt på Kuba låter inte alltför spännande och när Sylvester Stallone själv regisserat den sjunker tankarna om den än mer.

Men jag ska inte uttala mig alltför mycket innan jag sett den, men jag tror absolut inte att den är bättre än halvbra - men lär nog ändå få några oförtjänade 4:or i betyg, brukar tyvärr bli så.

Commercial Bubble

Läste en artikel i senaste Café om två svenskar vid namn Erik Torstensson och Jens Grede, som tillsammans driver reklambyrån Saturday i London. De är väldigt unga, 28 respepektive 30 år om jag inte minns fel och är galet framgångsrika. Enormt inspirerande artikel som fick mig att än mer fundera på ett ytke inom reklmabranschen. Artikeln kan även läsas på Cafés hemsida - vilket jag kan rekomendera alla intresserade med lite tid över att göra.

image97
Reklman i tidningar översvämmar det ju av och man bläddrar oftast snabbt förbi dem, för reklamen är det drför extra viktigt att synas och fånga läsarens uppmärksamhet. Jag fick syn på denna reklamkampanj nyligen, som är just annpassad för tidningar som jag tycker är väldigt smart. Det är precis en sådan här reklam som verkligen skulle fånga min uppmärksamhet, riktigt skön.

Home sweet home

Att byta en starkt lysande sol, otroliga skidbackar samt den mat som Frankrike hade att bjuda på, mot den svenska nu gråa vardagen låter ju inte alltför lockande. Men det är ett byte jag nu har gjort. Jag är äntligen hemma igen och jag kan inte vara lyckligare, för på något sätt har jag saknat Sverige och vad än dagen har att erbjuda, så vill jag ta del utav den.

Att berätta om min resa vore poänglöst, då texten skulle bli alltför lång för att någon (inklusive mig) skulle orka läsa igenom den. Men jag kan försöka sammanfatta den kort:
Vi bilade ner till Göteborg, tog färjan vidare till Tyskland. Körde på autobahn i 210 km/h och på små franska bergsstigar i samma hastighet. Upplevde den bästa skidåkningen någonsin i mitt hittills sexton år långa liv, var dessutom i toppform - jag var helt enkelt KUNG.

Ett speciellt ögoblick måste ha varit...
- ...när en kille på hotellet kom fram till mig, la sin hand på min axel och sa högt och tydligt "Du har fan mig den schysstaste frillan i hela den här skidorten."
- ...när jag och bröderna hade tömt fyra stycken sprutgräddes burkar och hade ändå inte hunnit längre än att dricka upp hälften av vår varma choklad.
- ...när vi utav ren slump, såg från vårt fönster några småbarn slänga sig nakna ute i snön efter en lång stund i bastun - och sedan höra dem i korridoren: "Det var några skumma killar som spande in oss ifrån sitt fönster när vi var nakna ute i snön. Jävla pedofiler."
-...när jag ställde mig upp på vågen för cirkus tjugo minuter sedan och upptäckte att jag gått upp fyra kilo - det måste vara något fel på det där våg helvetet!

PS. Lyckades desvärre inte hålla krasch nollan, men det gick desto bättre med att undvika googlebrännan - har nu en jämn bränna över hela fejset. DS

RSS 2.0